Concordia de Keizer:
dicht bij de gemeente

Nieuws

Niet op afstand, maar van dichtbij

Risicomanagement: het is een vak apart, zeker als het gaat om de publieke sector. Concordia de Keizer adviseert grote én kleine gemeentes bij vraagstukken op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement Niet op afstand, maar van dichtbij. Met gespecialiseerde accountteams die altijd herkenbaar, bereikbaar en aanspreekbaar zijn.

Door samen op te trekken met de ambtenaren binnen uw gemeente, weten we bij Concordia de Keizer wat er in uw regio speelt. Deze ontwikkelingen combineren we met de laatste wet- en regelgeving, waardoor we gericht kunnen anticiperen op de meest actuele ontwikkelingen. Dat resulteert in eerlijke, transparante en vooral concrete oplossingen voor de lange termijn, specifiek voor uw gemeente.

Advies en begeleiding (Europese) aanbestedingen

Gedegen maatwerk vertaalt zich in scherpe premies en optimale voorwaarden. Maar Concordia de Keizer gaat nog een stap verder. Zo nemen we de afhandeling van schadeclaims van u over en stemmen we contracten af op de toekomst, bijvoorbeeld als er een fusie in het verschiet ligt. Deze combinatie van de geleverde kwaliteit, onze betrokkenheid van dichtbij én de scherpe tarieven maakt ons ook bewezen succesvol bij (Europese) aanbestedingen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u inzicht in uw risico’s? Joep helpt u graag.

  • Joep Naterop
    Joep Naterop Accountmanager

    06 55 46 94 88