We zijn
thuis in
uw wereld,
dat scheelt!

Gemeenten

Door decentralisering, automatisering en digitalisering nemen de risico’s die gemeenten lopen gestaag toe.

En ondertussen moet de vinger op de knip. Zorgen voor zekerheid wordt voor u zo een schone uitdaging. Als beursverzekeringsmakelaar die al veel werkte voor gemeenten, gaat Concordia de Keizer die uitdaging echter graag aan. Door integraal risicomanagement helpen we u besparen. En tegelijkertijd nemen we u het nodige werk uit handen, zodat u zich weer kunt focussen op de zorg voor een mooie gemeenschap.

“Een goed advies geef je niet op afstand maar van dichtbij”

Joep Naterop
Account manager

Speciaal voor u gemaakt

Gemaakt voor gemeenten

Op basis van onze jarenlange samenwerking met Nederlandse gemeenten ontwikkelde Concordia de Keizer, in samenwerking met gerenommeerde verzekeraars, diverse producten speciaal voor de publieke sector. Stuk voor stuk met een uiterst scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Veel gemeenten maken hier inmiddels gebruik van. Zo hebben we een speciale cyberverzekering voor gemeenten die alle belangrijke risico’s dekt. Bovendien geven we workshops die gemeenten leren omgaan met de steeds groter wordende cyberrisico’s. Het is namelijk niet de vraag of u ooit een datalek krijgt, maar eerder wanneer. Een goed responseplan kan dan helpen schade te voorkomen of beperkt te houden.

 

“We kennen de pijnpunten. We komen al jaren bij gemeenten over de vloer.”

Direct contact

Zij aan zij

Vanaf onze eerste dagen werkt Concordia de Keizer voor gemeenten. Hierdoor spreken we uw taal en hebben we vaak aan een half woord genoeg. We adviseren u ook niet op afstand, maar van dichtbij. Een gespecialiseerd account team staat altijd voor u paraat. De spin in het web binnen dit team is uw accountmanager. Hij trekt met uw ambtenaren op, bewaart het overzicht en kent uw situatie. Van haver tot gort. De kans op hiaten en doublures is zodoende beperkt.

Direct contact met specialisten

Met specifieke vragen kunt u ook direct terecht bij een specialist uit ons gemeenteteam. Bijvoorbeeld een expert op het gebied van cyberrisico’s, brand, aansprakelijkheid of wagenparkbeheer. Ze combineren hun kennis met inventiviteit om meer voor u mogelijk te maken. Zo komen ze tot eerlijke en gedegen oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van uw gemeente.

Minimale inspanning, maximale controle

Concordia de Keizer werkt samen met meerdere gerenommeerde verzekeraars en heeft een eigen schadeafdeling. Hierdoor kunnen we snel voor u schakelen en bijvoorbeeld ook voorschotten uitkeren als duidelijk is dat de schade gedekt is. Daarnaast adviseren en begeleiden we gemeenten bij Europese aanbestedingen en het opstellen van toekomstbestendige contracten. Vanaf dag één kunt u daarbij rekenen op duidelijke, periodieke updates. Met minimale inspanning houdt u de risico’s die u als gemeente loopt zo keurig in de hand.

“Elke gemeente is anders en dus ook elk advies”

Sterke achterban

Sterke achterban

Concordia de Keizer adviseert diverse kleine en grote gemeenten bij vraagstukken op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. Ook u kunt rekenen op onze kennis, kunde en inkoopkracht. Prettig daarbij is dat we kunnen terugvallen op een sterke achterban. We zijn namelijk onderdeel van de Ecclesia Groep, een internationale verzekeringsmakelaar met vestigingen in 11 Europese landen. U zult merken dat dit zo zijn voordelen heeft. Bijvoorbeeld bij inkoop- en schadetrajecten.

Erkend registermakelaar

Concordia de Keizer is RMiA-erkend. Dat wil zeggen dat we als makelaar in assurantiën staan voor professionaliteit, deskundigheid, onafhankelijkheid en integriteit. Omdat we de lat hoog leggen voor onszelf vinden we dat niet meer dan logisch. Op een gedegen verzekeringsadvies moet u simpelweg kunnen rekenen.