Wie zijn wij?

Advies op maat

Concordia de Keizer adviseert (middel) grote bedrijven, instellingen en (semi) overheden op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. Ook voor adviezen op het gebied van Pensioenen en Zorg & Inkomen bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze mensen hebben passie voor hun vak, behoren tot de top in hun vakgebied en weten snel door te dringen tot de essentie, hoe complex ook. Ze zijn betrokken, eerlijk, gedreven en creatief. Met hun deskundigheid staan ze garant voor de beste op maat gesneden adviezen en oplossingen.

Speler van formaat

Concordia de Keizer is onderdeel van de Ecclesia Gruppe, een internationaal opererende verzekeringsmakelaar met vestigingen in 11 Europese landen met circa 1650 medewerkers.

Binnen deze groep neemt Concordia de Keizer een onafhankelijke positie in voor de Nederlandse markt. Zij behoort tot de top 5 van internationale beursmakelaars in Nederland. Concordia de Keizer is erkend Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) en gevestigd in Rotterdam sinds 1961.

MISSIE, VISIE EN WAARDEN

Complexe materie vraagt om specialisten.

Professionals die dankzij kennis, ervaring en aandacht voor uw specifieke situatie snel doordringen tot de essentie. Altijd op zoek naar de meest optimale oplossing die bijdraagt aan de verbetering van uw financiële en operationele resultaat.

Betrokkenheid, professionaliteit en een lange termijn visie zijn de uitgangspunten van onze dienstverlening. Wij zeggen wat we doen en doen wat we beloven. Wij zijn er voor u als dat nodig is en zetten graag steeds een stap extra. Elke oplossing is anders, maar altijd gericht op de beste kwaliteit tegen de scherpste premies. Concordia de Keizer: Zeker voor u.

ONZE MISSIE

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met optimale oplossingen voor elk complex financieel- of risicomanagementvraagstuk.

Onze professionals dringen dankzij kennis, ervaring en aandacht voor uw specifieke situatie snel door tot de kern. Wij anticiperen op actualiteiten en houden hierbij uw belang voor ogen. Zo werken wij altijd aan oplossingen die bijdragen aan de verbetering van uw financiële en operationele resultaat. Onze dienstverlening laat zich daarom typeren als persoonlijk, professioneel en eigentijds.

ONZE VISIE

Wij geloven in een persoonlijke, professionele en eigentijdse aanpak die bijdraagt aan de concrete verbetering van uw financiële en operationele resultaten.

Wij geven invulling aan onze visie door continu te investeren in onze professionals. Specialisten die met passie voor dienstverlening en vakmanschap onze opdrachtgevers begeleiden en adviseren bij complexe uitdagingen. Zo zorgen we altijd voor optimale oplossingen afgestemd op elke specifieke situatie. Onze werkwijze en cultuur laat zich typeren door professionaliteit, klantgerichtheid en betrokkenheid, met evenwichtige aandacht voor onze opdrachtgevers, medewerkers en aandeelhouders:

Meest gewaardeerde adviseur en werkgever

Onze opdrachtgevers zien ons als dé specialist en meest gewaardeerde adviseur op het gebied van complexe financiële en risicomanagementvraagstukken.

Onze medewerkers zijn hoog opgeleide specialisten met gedegen kennis en ervaring en een passie voor dienstverlening. Zij ervaren Concordia de Keizer als meest gewaardeerde werkgever. Door nu en in de toekomst te investeren in onze professionals en te focussen op het breed ontwikkelen van specialisaties bieden wij een aantrekkelijk werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers blijvend de beste oplossingen bieden.

Onze meewerkende aandeelhouders en directieleden zijn zeer betrokken bij het lange termijn perspectief en de ontwikkeling van de organisatie. Zij voegen tevens specialistische kennis toe op alle gebieden. Dit versterkt onze positie in de markt en maakt dat wij brede dienstverlening en optimale oplossingen kunnen bieden.

UW TEAM

Het team van Concordia de Keizer bestaat uit hoog gekwalificeerde, betrokken mensen, met hart voor uw zaak en passie voor het vak. Specialisten die dankzij deskundigheid en gedrevenheid snel doordringen tot de essentie van uw uitdaging, hoe complex ook. Zij staan garant voor optimale adviezen afgestemd op uw situatie. Met maar één doel voor ogen: de continuïteit van uw business of dienstverlening waarborgen. 

ONZE PRODUCTEN & DIENSTEN

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers

Risico’s in de vorm van materiële of financiële schade en risico’s met betrekking tot aansprakelijkheid voor schade aan derden. Er zijn veel situaties denkbaar waarin u onverhoopt voor kosten komt te staan.

In welke branche of sector u ook actief bent, Concordia de Keizer adviseert u graag over een passende schadeverzekering tegen afgestemde voorwaarden en een gunstig tarief. Daarnaast verzorgen we uw employee benefits, het totale pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers. Van A tot Z, van ANW-hiaat tot ziekteverzuim. De steeds veranderende voorwaarden op dit gebied laten wij altijd optimaal aansluiten op uw wensen en behoeften.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op onder meer de volgende gebieden:

  • Brand- en bedrijfsschade
  • Bedrijfs-, product-, beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid
  • Marine, logistiek en transport
  • Technische verzekeringen, CAR, machinebreuk- en bedrijfsschade
  • Employee benefits en collectieve pensioenen
  • Warranty indemnity, product tampering, product recall en extortion
  • Fraude, cybercrime, kidnap & ransom
  • Kredietverzekeringen
  • Captives en andere vormen van risk transfers
  • Europese aanbestedingen

Als u meer informatie wenst over Concordia de Keizer dan nodigen wij u uit contact op te nemen met onze vestiging.

ONZE MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Samen maken we het verschil

Concordia de Keizer vindt maatschappelijke betrokkenheid vanzelfsprekend. Samen maken we het verschil. We stimuleren onze medewerkers daarom tijd vrij te maken om persoonlijke maatschappelijk betrokkenheid in de praktijk te brengen.

Concordia de Keizer sponsort daarnaast verschillende maatschappelijke instellingen:

STICHTING JARIGE JOB

Cadeaus, slingers en een traktatie, zo hoort een verjaardag voor een kind te zijn. Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dit is het allerminst. Jaarlijks kunnen ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet vieren. Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Voor die kinderen komt Stichting Jarige Job in actie, want ieder kind verdient een verjaardag!

De stichting heeft als doel om elk kind een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. Om dit te realiseren geeft Jarige Job geen geld maar een verjaardagsbox. Deze box bevat alle benodigdheden voor een onvergetelijke dag: meerdere cadeaus (zodat broertjes en zusjes ook wat kunnen geven), een traktatie voor in de klas, een verjaardagscake, slingers en nog veel meer. De kinderen weten niet van het bestaan  van Jarige Job waardoor het echt de ouders zijn die hun kinderen een mooie verjaardag bezorgen.

STICHTING VOOR GEESTELIJK EN MAATSCHAPPELIJK WELZIJN GEHANDICAPTEN NEDERLAND (SWGN)

De Stichting heeft als doel het organiseren van projecten die het geestelijk en maatschappelijk welzijn bevorderen van mensen met een verstandelijke beperking, chronisch zieken en ouderen. In samenwerking met instellingen en dagverblijven wordt een project opgezet. Ook kunnen instellingen en dagverblijven een aanvraag voor een financiële ondersteuning bij SWGN indienen.

SOPHIA KINDERZIEKENHUIS TE ROTTERDAM

Het Sophia Kinderziekenhuis is één van de grootste kinderziekenhuizen in Europa. Het ziekenhuis is uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van kindergeneeskunde, kinderchirurgie, kinder- en jeugdpsychiatrie en verloskunde. Het beschikt over unieke faciliteiten en specialisten van internationaal niveau en er wordt voortdurend wetenschappelijk onderzoek gedaan, gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Met hulp van bijdragen van bedrijven, particulieren en fondsen financiert de Stichting Vrienden van het Sophia projectaanvragen vanuit het ziekenhuis.

VEERHAVEN ASSURADEUREN

Veerhaven Assuradeuren, een dochteronderneming van Concordia de Keizer, is een Rotterdams volmachtbedrijf, dat optreedt namens verschillende toonaangevende verzekeraars. Veerhaven Assuradeuren kan voor rekening en risico van deze maatschappij(en) verzekeringen accepteren, de polissen daarvoor tekenen en eventuele schade regelen en vergoeden. Als gevolmachtigde kan Veerhaven Assuradeuren samenwerken met verschillende tussenpersonen.

Klik hier voor meer informatie

Werken bij Concordia de Keizer

Adviseren is mensenwerk. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door onze mensen. Bij Concordia de Keizer wordt iedereen voortdurend gecoacht en intensief getraind. Naast inhoudelijke kennis rekenen wij op creativiteit, energie en vooral de wil om samen te werken. Wij geloven in de kracht van een gedreven team. Concordia de Keizer heeft de ambitie om de komende jaren in een gezond tempo te groeien. Daarbij vinden we het belangrijk om een bedrijf te blijven waarin iedereen elkaar kent, de communicatielijnen kort zijn en kennis als gemeenschappelijk bezit wordt beschouwd. Om onze groeidoelstelling te verwezenlijken, zijn we steeds op zoek naar deskundige, gedreven en enthousiaste collega’s.

Geïnteresseerd in een nadere kennismaking? Mail dan je CV naar Patricia van Ginkel, patricia.van.ginkel@concordiadekeizer.nl. Als wij daarvoor voldoende aanleiding zien, nodigen we je zeker uit voor een oriëntatiegesprek.