Accountmanager (32-40 uur)

Ben jij commercieel gedreven, een teamspeler en integer? Beschik je over een gezonde dosis overtuigings- en daadkracht? Ben je in staat relaties te adviseren over hun risicomanagement- en verzekeringsvraagstukken? Zie jij het als een uitdaging om nieuwe  relaties voor je te winnen en heb je ervaring in de verzekeringsbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van jouw portefeuille relaties die bestaan uit bedrijven en organisaties in de publieke sector.

Op een doorsnee werkdag houd je je bezig met het actief en planmatig benaderen en opbouwen van nieuwe relaties, het bezoeken van relaties, communicatie in- en extern en het voeren van webcall-gesprekken. Daarnaast maak je verzekerings- en risicoanalyses en ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van het door jouzelf opgestelde sales- en accountplan en het cijfermatig bijhouden, analyseren en rapporteren van je resultaten (salesfunnel met behulp van Salesforce).

Dagelijks werk jij intensief samen met collega’s van broking, desk accountmanagement, marketing en administratie om als team het best mogelijke resultaat te behalen.

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven en enthousiast persoon, een expert in je vakgebied en een echte entrepreneur. Je beschikt over goede advies- en commerciële vaardigheden en hecht waarde aan klant- en kwaliteitsgericht werken. Je bent resultaatgericht, dienstverlenend en in staat om lange termijn relaties op te bouwen met je klanten.

Opleiding

  • Minimaal afgeronde HBO/WO opleiding.
  • Je bent in bezit van WFT Basis, WFT Schade, WFT Inkomen, aangevuld.
    met Assurantie A of bereid hiervoor te studeren.
  • Ervaring en/of opleiding met risicomanagement is een plus
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Minimaal 5 jaar commerciële werkervaring met complexe klantportefeuilles en het uitbouwen hiervan.
WAT VIND JE BIJ ONS ?

Je werkt in het team Accountmanagement.
We zijn resultaatgericht en helpen elkaar.
We zijn aan het bouwen en hebben jouw hulp nodig om het nog beter te doen.
Wat we bedenken gaan we doen.
We werken digitaal en o.a. met ANVA en Salesforce.
We werken zelfstandig en we voelen ons verantwoordelijk.
We realiseren het beste resultaat met de beschikbare resources.
We zijn gedreven en altijd positief.

Wat bieden we jou?

Een leuke functie in een uitdagende en vooruitstrevende werkomgeving.
Een goed salaris passend bij opleiding, ervaring en leeftijd.
Een dertiende maand.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een goede pensioenregeling, een leaseauto en uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Herken jij jezelf helemaal in wat je zojuist hebt gelezen en heb je interesse in deze functie?
Stuur dan vóór 22 februari a.s. je schriftelijke motivatie en CV aan Matthijs de Boer (matthijs.de.boer@ecclesianederland.nl). Wij leren jou graag kennen.

Heb je vragen over deze functie? Dan kun je terecht bij onze HR Manager,  Matthijs de Boer (matthijs.de.boer@ecclesianederland.nl, telefoonnummer 06 11 08 53 09) of onze Sales Manager, Willeke van de Weerd (Willeke.van.de.weerd@concordiadekeizer.nl, telefoonnummer 06 53 71 68 80).

Top