Nieuws

9 veelgestelde vragen over de cyberverzekering

Is een cyberverzekering wel zinvol als gegevens niet op een eigen netwerk worden opgeslagen, maar op een externe server of in de cloud? Mijn bedrijf maakt gebruik van antivirussoftware en data-encryptie. Is een cyberverzekering dan wel nuttig? Mijn IT-expert zegt dat onze maatregelen op het gebied van cybersecurity op orde zijn en wij geen risico lopen. Heb ik een cyberverzekering dan wel nodig? Als zich een cyberincident heeft voorgedaan, voorziet de cyberverzekering dan alleen in een financiële tegemoetkoming?

Wij krijgen veel vragen over cyberrisico’s en -verzekeringen. Daarom hebben we de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen voor u op een rij gezet in onderstaand whitepaper.

Alles wat u wilt weten over cyberverzekering; 9 Veelgestelde vragen

Dowload whitepaper

In dit whitepaper leest u hoe u ook tijdens de coronacrisis alert blijft op de veiligheid van uw netwerk en gegevens en hoe u het risico van cybercriminaliteit en de kans op (gevolgschade na) een cyberincident kunt verminderen. Ook vindt u de antwoorden op 9 veelgestelde vragen over de cyberverzekering. Tot slot geven we u praktische tips waar u vandaag al mee aan de slag kunt.

Meer informatie

Wij helpen u graag verder bij uw aanpak om het risico op een cyberincident te verkleinen. Neem contact op met een van onze cyberspecialisten via 010 251 12 51.

Al onze artikelen en berichten over het coronavirus en de gevolgen voor uw bedrijf en uw personeel vindt u hier: Corona dossier


Sr. Specialist Cyber & Aansprakelijkheid


lees meer >

Top