"Wij zijn thuis in uw wereld, dat scheelt"

Gemeenten

Door decentralisering, automatisering en digitalisering nemen de risico’s die gemeenten lopen gestaag toe. En ondertussen moet de vinger op de knip. Zorgen voor zekerheid wordt voor u zo een schone uitdaging. Als beursverzekeringsmakelaar die al veel werkte voor gemeenten, gaat Concordia de Keizer die uitdaging echter graag aan. Door integraal risicomanagement helpen wij  u besparen. En tegelijkertijd nemen wij u het nodige werk uit handen, zodat u zich weer kunt focussen op de zorg voor een mooie gemeenschap

.

Daarom Concordia de Keizer

  • Wij helpen u besparen door integraal risicomanagement.
  • Uw accountteam neemt u het werk uit handen.
  • Onze expertise voor úw resultaat bij (Europese) aanbestedingstrajecten.
  • Wij hebben speciale verzekeringsproducten voor gemeenten.

"Wij kennen de pijnpunten. Wij komen al jaren bij de gemeenten over de vloer"

Joep Naterop

Uw Team

Joep Naterop Industry Director Gemeenten

Stuur een e-mail LinkedIn

06 55 46 94 88

Esther van der Drift Specialist Marine

Stuur een e-mail LinkedIn

010 440 28 88

Jolanda Verhoeven Specialist Brand

Stuur een e-mail LinkedIn

010 251 12 43

Stephen Cox Sr. Specialist Brand

Stuur een e-mail LinkedIn

010 251 12 42

Ans Kievits Manager Brand

Stuur een e-mail LinkedIn

010 251 12 66

Zij aan zij

Vanaf onze eerste dagen werkt Concordia de Keizer voor gemeenten. Hierdoor spreken wij uw taal en hebben wij vaak aan een half woord genoeg. Wij adviseren u ook niet op afstand, maar van dichtbij. Een gespecialiseerd account team staat altijd voor u paraat. De spin in het web binnen dit team is uw accountmanager. Hij trekt met uw ambtenaren op, bewaart het overzicht en kent uw situatie. Van haver tot gort. De kans op hiaten en doublures is zodoende beperkt.

Direct contact met specialisten

Met specifieke vragen kunt u ook direct terecht bij een specialist uit ons gemeenteteam. Bijvoorbeeld een expert op het gebied van cyberrisico’s, brand, aansprakelijkheid of wagenparkbeheer. Ze combineren hun kennis met inventiviteit om meer voor u mogelijk te maken. Zo komen ze tot eerlijke en gedegen oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van uw gemeente.

Minimale inspanning, maximale controle

Concordia de Keizer werkt samen met meerdere gerenommeerde verzekeraars en heeft een eigen schadeafdeling. Hierdoor kunnen wij snel voor u schakelen en bijvoorbeeld ook voorschotten uitkeren als duidelijk is dat de schade gedekt is. Daarnaast adviseren en begeleiden wij gemeenten bij Europese aanbestedingen en het opstellen van toekomstbestendige contracten. Vanaf dag één kunt u daarbij rekenen op duidelijke, periodieke updates. Met minimale inspanning houdt u de risico’s die u als gemeente loopt zo keurig in de hand.

Wij nemen u het werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op de zorg voor een mooie gemeenschap.

Sterke achterban

Concordia de Keizer adviseert diverse kleine en grote gemeenten bij vraagstukken op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. Ook u kunt rekenen op onze kennis, kunde en inkoopkracht. Prettig daarbij is dat wij kunnen terugvallen op een sterke achterban. Wij zijn namelijk onderdeel van de Ecclesia Groep, een internationale verzekeringsmakelaar met vestigingen in 11 Europese landen. U zult merken dat dit zo zijn voordelen heeft. Bijvoorbeeld bij inkoop- en schadetrajecten.

Registermakelaar

Wij zijn Registermakelaar in Assurantiën. Dat wil zeggen dat wij staan voor professionaliteit, deskundigheid, onafhankelijkheid en integriteit. Omdat wij de lat hoog leggen voor onszelf vinden wij dat niet meer dan logisch. Op een gedegen verzekeringsadvies moet u simpelweg kunnen rekenen.

Top