De grootste kunst is kiezen.

Musea

Het wegebben van subsidie, commercialisering en digitalisering: De wereld om u heen verandert en dit brengt allerlei risico’s met zich mee. Zoals cyberaanvallen en een groeiend aantal contracten met externen. Vandaag de dag heeft u hierdoor veel meer aan uw hoofd dan exposeren alleen. Daarom houdt onze dienstverlening niet op bij het slim verzekeren van uw kunstcollectie. Dat is voor ons een basisvereiste. Wij helpen musea en galeries met risicomanagement in brede zin. De grootste kunst hierbij? Kiezen. Want hoge kosten zijn geen optie en onnodig risico lopen evenmin.

 

Bekijk onze Museum-brochure

Download Brochure

Een kunstverzekering wordt vaak niet meer herzien. Iets waardoor veel musea onnodig risico lopen en kansen laten liggen.

Uw Team

Willeke van de Weerd Commercial Director Corporate Risk & Public

Stuur een e-mail LinkedIn

06 53 71 68 80

Kees Bos Sr. Specialist Kunstverzekeringen

Stuur een e-mail LinkedIn

010 251 12 56

Franklin Brouwer Manager Schade

Stuur een e-mail LinkedIn

010 440 28 89

ZORGEN VOOR RUST DOOR VERDER TE KIJKEN

Tijdens een eerste gesprek blijkt regelmatig dat opdrachtgevers twijfelen/niet zeker weten of alle belangrijke risico’s gedekt zijn of dat ze misschien oververzekerd zijn. Wij helpen u bestaande en nieuwe risico’s in kaart te brengen. Om ze vervolgens te kunnen voorkomen of – waar nodig – af te dekken. Het is een vak apart en een doolhof voor velen, maar wij zijn erin thuis en zorgen er met alle plezier voor dat u zich weer kunt richten op uw corebusiness.

Ons palet bestaat uit meer dan kunst verzekeren

De doorgewinterde risicospecialisten van Concordia de Keizer kunnen u onder andere helpen bij:

  • het beheersen van cyberrisico’s
  • het afdekken van personele risico’s
  • het beheersbaar houden van calamiteiten, zoals brand
  • het omgaan met contracten en het afdekken van aansprakelijkheidsrisico’s
  • het besparen op verzuimkosten
  • het verzekeren van vrijwilligers
  • het zorgen voor een goede pensioenregeling

ONZE MUZE BENT U

Elke situatie is anders en dus ook elke oplossing die we uitdenken. Om die optimaal op uw behoeften en belangen af te stemmen werken we nauw met u samen. Wij geloven in een professionele, persoonlijke aanpak. Daarom vindt u bij ons hooggekwalificeerde mensen, met hart voor uw zaak en passie voor hun vak. Mensen die op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen in de museumwereld en deze kennis omzetten in creatieve maatwerkoplossingen voor u.

Het gemak van een vaste contactpersoon

Met vragen kunt u bij Concordia de Keizer altijd aankloppen. En geen zorgen, wij sturen u niet van het kastje naar de muur. Voor alles met uw risicomanagement te maken heeft kunt u rekenen op een vast team. Bovendien heeft u één contactpersoon die het overzicht bewaart, die werkt in uw belang en die uw situatie kent. Van haver tot gort. De kans op hiaten en doublures is hierdoor beperkt.

Werk dat nooit af is

Het managen van uw risico’s is nooit klaar. In een wereld die geen dag hetzelfde is, is dit een continu proces. Zodoende laten onze mensen het contact niet versloffen. Ze houden uw verzekeringen continu up-to-date en komen een paar keer per jaar bij u langs om te controleren of uw risicoprofiel nog voldoet. Bij Concordia de Keizer hebben wij namelijk maar één doel voor ogen: de continuïteit van uw activiteiten waarborgen.

Het beste advies is een advies in uw voordeel. Dat zorgt ervoor dat u jaren klant blijft.

De hand van de meester herkent u meteen

Concordia de Keizer is ondernemend en snel in staat om te schakelen. Tegelijkertijd kunnen we terugvallen op een sterke achterban. We zijn namelijk onderdeel van de Ecclesia Groep, een internationale verzekeringsmakelaar met vestigingen in 11 Europese landen. Hierdoor is het voor ons heel gemakkelijk om verzekeringen in te kopen in binnen- én buitenland. Prettig, want zo kunnen we altijd eerdere aanbieders tegen elkaar afwegen en zelfs de meest uitgebreide collecties verzekeren zonder ingewikkelde constructies. Onze samenwerking met tal van gespecialiseerde verzekeraars zorgt er ten slotte voor dat we ons aanbod in detail op uw wensen kunnen afstemmen.

Registermakelaar

Wij zijn Registermakelaar in Assurantiën. Dat wil zeggen dat wij staan voor professionaliteit, deskundigheid, onafhankelijkheid en integriteit. Omdat wij de lat hoog leggen voor onszelf vinden wij dat niet meer dan logisch. Op een gedegen verzekeringsadvies moet u simpelweg kunnen rekenen.

 

Top