"Minder risico en meer zekerheid? Een kwestie van slim navigeren"

Transport en Logistiek

De risico’s voor logistiek dienstverleners zijn de afgelopen jaren fors toegenomen. Traditioneel vervoer maakt plaats voor supply chain management. Contractmanagement wordt steeds complexer. En de marges zijn dun. Het is dus niet meer dan logisch dat u zo min mogelijk kosten wilt. Wij begrijpen dat maar weten ook dat te veel risico geen optie is. Als het mis gaat, kunnen de kosten immers flink oplopen. Wij helpen logistiek dienstverleners de risico’s te beperken.

  • Wij managen uw contracten preventief door Contractmanagement
  • Wij geven u zicht en controle op uw schadelast door Claim Control
  • Wij helpen douaneprocedures organiseren door onze Custom Risk Scan
  • Wij bieden uw werknemers allerlei praktische Cursussen

Bekijk de video over Contractmanagement

“Onze experts checken of uw contracten en douaneprocessen op orde zijn.”

Paul Speijer, Manager Marine

Uw Team

Harold Nijkamp Industry Director Transport & Logistiek

Stuur een e-mail LinkedIn

06 53 13 08 83

Tessa van den Heuvel Accountmanager

Stuur een e-mail LinkedIn

06 53 264 869

Bo Barendswaard Schadebehandelaar Marine

Stuur een e-mail LinkedIn

010 251 12 47

Esther van der Drift Specialist Marine

Stuur een e-mail LinkedIn

010 440 28 88

Michiel Stoopman Sr. Specialist Marine

Stuur een e-mail LinkedIn

010 440 28 59

Paul Speijer Manager Marine

Stuur een e-mail LinkedIn

010 440 26 08

Inzicht als vertrekpunt

Bij Concordia de Keizer houden wij uw kosten beperkt door alle bestaande en nieuwe risico’s met u in kaart te brengen. Samen met u bepalen we welke risico’s wij kunnen opheffen, beperken of overdragen. Daarnaast kijken wij met u hoe u schades kunt voorkomen. Bijvoorbeeld door een professionele analyse van uw schadecijfers, op basis waarvan wij een voorstel doen voor preventieve maatregelen. Het gevolg? Minder schadegevallen en dus lagere kosten.

Verrassingen voorkomen

Ook kunnen onze experts uw contracten en de aansprakelijkheden die daaruit voortvloeien professioneel voor u onder de loep nemen en beoordelen of uw douaneprocessen op orde zijn.

Koers houden

U krijgt altijd een speciaal accountteam toegewezen die het klappen van de zweep kent in de transport en logistieke sector, die bovendien uw situatie kent en het overzicht voor u houdt. Met hart voor uw zaak en passie voor hun vak.

Uw mensen op scherp

Naast het goed regelen van de zaken aan onze kant kunnen wij uw medewerkers helpen hun werkzaamheden op verzekeringsvlak te stroomlijnen. Wij geven hiervoor korte, praktische trainingen die ervoor zorgen dat zij procedures sneller en accurater kunnen afhandelen. De afwikkeling wordt daardoor gemakkelijker en draagt bij aan de doorlooptijd bij schadeprocedures.

VOORBEELD AUTOREGRES

Uw organisatie beschikt over een wagenpark met 250 personenauto’s. Door toedoen van derde partijen heeft u in een bepaald jaar 115 schades.
Dat u schade heeft is al vervelend genoeg maar daarnaast bedraagt de totale schadelast circa 40.000 euro.

Doet u niets? Dan is 40.000 euro een flinke kostenpost. Met onze Regres Service verdient u ongeveer 28.000 euro terug!

Meer weten over onze Regres Service?

Verder kijken dan uw wagenpark

Naast het verzekeren van uw wagenpark kunnen de doorgewinterde specialisten van Concordia de Keizer u ook helpen bij onder andere:

  • het verzekeren van ladingen, materieel en bedrijfslocaties
  • het afdekken van personele risico’s
  • het beheersbaar houden van de gevolgen van calamiteiten, zoals brand
  • het omgaan met contracten en het afdekken van aansprakelijkheidsrisico’s
  • het besparen op verzuimkosten

Ook thuis over de grens

Concordia de Keizer is ondernemend en in staat om snel te schakelen. Tegelijkertijd kunnen we echter terugvallen op een sterke achterban. We zijn namelijk onderdeel van de Ecclesia Groep, een internationale verzekeringsmakelaar met vestigingen in 11 Europese landen. Hierdoor vinden we eenvoudig onze weg in binnen- én buitenland. Prettig als u een organisatie heeft die internationaal opereert. Onze samenwerking met tal van gespecialiseerde verzekeraars zorgt er ten slotte voor dat we ons aanbod in detail op uw wensen kunnen afstemmen

Registermakelaar

Wij zijn Registermakelaar in Assurantiën. Dat wil zeggen dat wij staan voor professionaliteit, deskundigheid, onafhankelijkheid en integriteit. Omdat wij de lat hoog leggen voor onszelf vinden wij dat niet meer dan logisch. Op een gedegen verzekeringsadvies moet u simpelweg kunnen rekenen.

Top