Nieuws

Concordia de Keizer partner Alert Online Campagne

Concordia de Keizer zet zich al jaren actief in voor bewustwording over cyberrisico’s bij klanten en medewerkers. Een logisch gevolg hiervan is dat Concordia de Keizer partner is van Alert Online. Met de Alert Online campagne van 2 tot 13 oktober 2017 besteden we samen met alle aangesloten partners aandacht aan veiligheid en bewustwording omtrent cybersecurity.

Cyber risico Alert Online Campagne Concordia de Keizer
Over Alert Online

Alert Online is een campagne van overheid, bedrijfsleven en wetenschap met als doel Nederland bewuster en veiliger online te laten zijn. Cybersecurity is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Samen voor een veilig digitaal Nederland. Voor meer informatie over Alert Online klik hier.

Word ook een Cybersecurity Held!

Het thema van Alert Online 2017 is Cybersecurity Helden. Ook ú kunt helpen om uzelf en uw medewerkers meer bewust te maken van cyber security. Hoe? Leer uw medewerkers om een valse e-mail te herkennen, deel een artikel over veilige wachtwoorden op uw intranet of organiseer een informatiebijeenkomst over cybersecurity voor uw medewerkers. Samen maken we Nederland zo online een stuk veiliger.


Sr. Specialist Cyber & Aansprakelijkheid


lees meer >

Top