Zodat u zorgeloos kunt ondernemen

Cultuurconnectie Risk

Concordia de Keizer is partner van Cultuurconnectie onder het label ‘Cultuurconnectie Risk’. Wij brengen samen met u uw verzekerbare risico’s in kaart en geven u adviezen en oplossingen die afgestemd zijn op uw situatie. Wij helpen u hierbij bewuste keuzes te maken.

Door de samenwerking kunnen wij u collectiviteitskortingen op diverse verzekeringen en dienstverlening bieden. Ook kunt u gebruik maken van een gratis verzekeringsscan. Bekijk hieronder ons aanbod en uw voordelen.

Daarom Concordia de Keizer

  • Wij helpen u bij uw verzekeringsrisicomanagement.
  • Wij bieden een gratis verzekeringsscan en collectiviteitskortingen.
  • U heeft een vaste accountmanager (specialist in de cultuursector).
  • Concordia de Keizer is preferred supplier van Cultuurconnectie.

Onze producten

Een cyberverzekering doet meer dan alleen de financiële schade vergoeden; het biedt u een totaal ontzorgconcept. Lees meer
De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming bij persoonlijke aansprakelijkheid. Lees meer
Hoe houdt u uw werknemers vitaal en inzetbaar? Dat begint met een stevig fundament: een collectieve zorgverzekering. Lees meer

Verzekeringsscan biedt inzicht

Wanneer zijn uw verzekeringen voor het laatst ge­controleerd? Misschien geen leuke klus, maar wel heel belangrijk om dit regelmatig te doen. De mogelijkheid bestaat namelijk dat u nu oververzekerd bent, waardoor u teveel premie betaalt. Meer risicovol is het als u onder­verzekerd bent. In dat geval loopt u het risico dat bij een schade maar een gedeelte wordt vergoed.

Wij helpen u daarom met een kosteloze verzekeringsscan. Deze geeft inzicht in uw risico’s en de mate waarin uw huidige verzekeringen daarop aansluiten. Wij dragen vervolgens concrete oplossingen bij u aan. Hierdoor bent u weer helemaal up-to-date.

Vraag de gratis verzekeringsscan aan

Over Cultuurconnectie Risk / Concordia de Keizer

Concordia de Keizer is preferred supplier en partner van Cultuurconnectie onder het label ‘Cultuurconnectie Risk’. Wij zijn specialist in risicobeheersing en ontzorgen u met optimale oplossingen voor elk complex risicovraagstuk. Als onderdeel daarvan adviseren wij u op het gebied van pensioenen, zorg en inkomen en sociale zekerheid.

Zorgeloos ondernemen

Ons doel is dat u zorgeloos kunt ondernemen, gesteund door de kennis van onze professionals. Kennis die anderen niet hebben. Gespecialiseerde kennis op vrijwel alle gebieden, verankerd in een internationaal netwerk. Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de cultuursector en zetten deze kennis voor u in.

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij u als klant en hechten waarde aan langetermijnrelaties. Daarom is het contact met u persoonlijk: wij streven ernaar dat u altijd door hetzelfde team wordt geholpen. Daarnaast zijn wij ondernemend ingesteld, de lijnen zijn kort zodat wij snel kunnen schakelen en beslissingen nemen. Wij ontzorgen u optimaal.

Uw kennispartner

Onze klanten zien het belang van onze kennis en advies en passen dit toe in hun bedrijfsvoering. Ze ervaren ons als hun kennispartner bij wie ze altijd terecht kunnen, met een eenvoudig risicovraagstuk, of iets dat om complex maatwerk vraagt. Onze klanten weten: bij Concordia de Keizer word ik goed geholpen.

Hoogste kennisniveau

Wij maken deel uit van een internationaal verzekeringsnetwerk en zijn als kantoor Registermakelaar in Assurantiën: wij voldoen aan het hoogste kennisniveau in verzekeringen. Wij werken met 100 mensen vanuit Rotterdam en 250 mensen in de Benelux.

Complex en eenvoudig

U kunt altijd bij ons terecht, met een eenvoudig risicovraagstuk, of iets dat om complex maatwerk vraagt. Maar ook voor allerlei verzekeringsoplossingen. Neem contact op met uw accountmanager Cultuurconnectie voor meer informatie.

Uw Cultuurconnectie Risk accountmanager

Monica van de Wal Accountmanager

Stuur een e-mail LinkedIn

06 43 86 00 02

Top