Daarom een collectieve zorgverzekering

Iedereen voelt zich graag zo prettig mogelijk. Thuis en op het werk. Als werkgever is het niet altijd makkelijk om werknemers vitaal en inzetbaar te houden in een tijd waarin steeds meer van werknemers wordt verwacht. Steeds meer organisaties investeren dan ook in het aanpakken van verzuim, preventie en in het versterken van werknemers. Dat begint met een stevig fundament: een collectieve zorgverzekering.

Het is belangrijk dat uw personeel goed (aanvullend) verzekerd is. U loopt als werkgever een groot financieel risico als werknemers uitvallen die niet of onvoldoende verzekerd zijn. Iedere dag dat een medewerker – langer – thuis zit, kost de werkgever gemiddeld € 250.

Vraag meer informatie aan

Wilt u aan de slag met gezondheid en welzijn van uw werknemers én uw medewerkers laten profiteren van de speciale Cultuurconnectie Risk voordelen, zoals aantrekkelijke kortingen en extra vergoedingen? Vraag hiernaast vrijblijvend meer informatie aan.

Profiteer van korting en hogere vergoedingen

Leden van Cultuurconnectie kunnen profiteren van twee collectieve ziektekostencontracten. Vraag hierboven meer informatie aan over de specifieke voordelen, zoals:

  • korting op de basisverzekering.
  • korting op de aanvullende verzekering.
  • korting op de tandartsverzekering.
  • extra vergoedingen
  • toegang tot aanvullende diensten

Grip levert meer op dan kostenbesparing

Werknemers die minder ‘zorg consumeren’, verzuimen minder en zijn productiever. Daarbij vormen verzuim en arbeidsongeschiktheid een grote kostenpost. Daarom is het van belang om daar maximale grip op te krijgen. Organisaties die goed inzetten op preventie, ziektebegeleiding, re-integratie en duurzame inzetbaarheid, zien dat terug in lager ziekteverzuim, lagere kosten en gelukkigere medewerkers. De combinatie van het aanbieden van een collectieve ziektekostenverzekering en een actief beleid gericht op gezondheid en welzijn van uw werknemers, vertaalt zich ook nog eens in hogere medewerkerstevredenheid.

Een collectieve zorgverzekering hoeft u als werkgever geen geld te kosten en is dan ook een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde.

Uw Cultuurconnectie Risk expert voor zorgverzekeringen

Edwin Willemsen Sr. Consultant Zorg & Inkomen

Stuur een e-mail LinkedIn

06 11 59 50 38

Top