Evenement

Doe met ons mee aan de Maasstadloop 2019

De Maasstadloop is een uniek loopfestijn voor jong en oud in het prachtige Kralingse Bos in Rotterdam. Op zondag 15 september trekken onze medewerkers en hun familieleden weer de hardloopschoenen aan voor dit jaarlijkse loopevenement. Loop jij met ons mee?

Deze loop door het ‘Central Park’ van Rotterdam staat in het teken van gezelligheid. Het vlakke, relaxte parcours van 10 en 5 kilometer voert door het Kralingse Bos en rond de Kralingse Plas. Met als doel: geld ophalen om mensen met een verstandelijke beperking (op eigen niveau) atletiek te kunnen laten beoefenen.

Loop jij met ons mee?                                                                                             

Heb je óók zin in een gezellige sportieve uitdaging en wil jij je daarbij inzetten voor een goed doel? Meld je dan hier aan. Natuurlijk zijn ook familieleden die graag meedoen van harte welkom!

Het programma                                                                                               

De start en finish van de Maasstadloop is op ‘Sportcomplex Langepad‘ in het Kralingse Bos. We ontvangen je graag vanaf 09.30 uur in onze stand op het terrein van de atletiekbaan. Daar liggen jouw startnummer en een speciaal loopshirt voor je klaar.

09.45 uur Start Puppyrun
10.00 uur Start Kidsrun
11.00 uur Start 10 kilometer
11.15 uur Start 5 kilometer

Wij zien je graag aan de start!


Maasstadloop

Datum: 15 september 2019
Tijd: 09:30
Locatie: Kralingse Bos Rotterdam

Corrina Fassotte
Sr. Adviseur Marketing & Communicatie


Top