Nieuws

Een extra arbeidsvoorwaarde en het kost u niets!

Heeft u als werkgever wel eens gedacht aan een collectief schadepakket voor uw medewerkers? Een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde die voor zowél u als voor uw medewerkers grote voordelen biedt. En het kost u niets extra's!

Schadepakket collectief verzekering arbeidsvoorwaarde auto motor woon recreatie prive premie dekking regeling Concordia de Keizer
Wat is een collectief schadepakket?

Een collectief schadepakket is een compleet pakket particuliere schadeverzekeringen dat speciaal is afgestemd op de wensen en behoeften van uw medewerkers. Dit pakket bestaat uit de volgende verzekeringen:

  • Auto- en motorverzekeringen (auto, motor en verkeersbijstand);
  • Woonverzekeringen (woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, glas en kostbaarheden);
  • Recreatieverzekeringen (caravan, doorlopende reis en pleziervaartuig);
  • Privé-verzekeringen (gezinsongevallen en rechtsbijstand voor particulieren).

Dit pakket geldt niet alleen voor uw medewerkers en hun gezinsleden maar ook voor medewerkers die met pensioen zijn gegaan.

Wat zijn de voordelen voor de werkgever?

Wij hoeven u niet uit te leggen dat een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden de medewerkers motiveert en dat gemotiveerde medewerkers onmisbaar zijn voor uw bedrijfsresultaten. Veel werkgevers vergeten dat een  collectieve schadepakket kan fungeren als een secundaire arbeidsvoorwaarde. Het pakket is een simpele manier om uw werkgeversprofiel nóg aantrekkelijker te maken. Het kost u niets en u hoeft niets te doen want wij nemen u het werk uit handen.

Wat zijn de voordelen voor de medewerker?  

Deelnemen aan het collectief schadepakket biedt uw medewerkers o,a. lage premies, uitgebreide dekking en mogelijkheid tot gespreide betaling. Daarnaast biedt het pakket ook een snelle en directe schaderegeling en noodhulp.

Meer informatie

Concordia de Keizer faciliteert dit product voor u en zorgt dat de medewerker direct kan schakelen met de verzekeraar bij het afsluiten van de verzekeringen en bij schade. De betaling van de premie en uitbetaling van de schade zal rechtstreeks met uw werknemer plaatsvinden. Er vinden dus geen ingewikkelde verrekeningen via salarissen plaats.

Wilt u meer informatie over een collectief schadepakket en hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact op met uw accountmanager of met een van onze relatiebeheerders van de afdeling Zakelijk & Particulier via telefoonnummer 010 440 26 26 of via mail relatiebeheer@concordiadekeizer.nl


Mark Snijders
Specialist Private Lines


Top