Blog

Geen cascodekking en toch schade verhalen? Het is mogelijk!

Bent u wagenparkbeheerder en werd u eind 2017 geconfronteerd met een flinke premiestijging in uw wagenpark? En heeft u hierdoor uw cascodekking voor dit jaar niet kunnen óf willen verlengen? En zijn uw voertuigen nu niet casco verzekerd? Wij helpen u om met een lagere dekking toch minder schade te hebben.

Wagenpark casco dekking Concordia de Keizer
Waarom stijgt de premie voor autoverzekeringen?

De afgelopen jaren waren de premies voor de autoverzekeringen te laag. Verzekeraars hielden de premies laag zodat ze met elkaar konden concurreren.

En terwijl verzekeraars hun best deden om de premie zo laag mogelijk te houden (om meer klanten te houden), liepen de kosten juist op. Bijvoorbeeld door de steeds hogere reparatiekosten van de auto’s. Het herstellen van een boardcomputer is veel duurder dan het uitdeuken van een wielkast. Daarnaast hebben we te maken met steeds extremer weer. Storm en hagelbuien veroorzaken veel schade aan auto’s. Daarnaast zijn er nog een aantal oorzaken die er voor zorgen dat de premies voor autoverzekeringen stijgen.

Schade verhalen

Het regresrecht is het recht om schade te verhalen op de veroorzaker. Het regresrecht is écht een vak apart. Onze regresspecialisten weten precies wat u kunt doen om de schade aan de auto toch vergoed te krijgen. Zo dragen wij bij aan de beheersing van úw schadelast.

Voordeel voor u!                                                                                                                                 

Wij nemen u de hele regres-procedure uit handen en dat bespaart u tijd en kosten. Daarnaast brengen wij pas kosten in rekening als de schadeclaim ook daadwerkelijk wordt gehonoreerd; no cure, no pay. Dat betekent alleen maar voordelen en levert u ook geld op! Heeft u dossier waarvan u zich afvraagt of regres mogelijk is? En wilt u een advies met betrekking tot uw regreskansen? Neem dan contact met ons op.

 

 


Franklin Brouwer
Manager Schade


Top