Over Concordia de Keizer

Concordia de Keizer is specialist in risicobeheersing. Wij ontzorgen u met optimale oplossingen voor elk complex risicovraagstuk. Als onderdeel daarvan adviseren wij u op het gebied van pensioenen, zorg en inkomen en sociale zekerheid.

Zorgeloos ondernemen

Ons doel is dat u zorgeloos kunt ondernemen, gesteund door de kennis van onze professionals. Kennis die anderen niet hebben. Gespecialiseerde kennis op vrijwel alle gebieden, verankerd in een internationaal netwerk. Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in uw branche en zetten deze kennis voor u in.

Persoonlijk

Wij voelen ons betrokken bij u als klant en hechten waarde aan lange termijn relaties. Daarom is het contact met u persoonlijk: wij streven ernaar dat u altijd door hetzelfde team wordt geholpen. Daarnaast zijn wij  ondernemend ingesteld, de lijnen zijn kort zodat wij snel kunnen schakelen en beslissingen nemen. Wij ontzorgen u optimaal.

Uw kennispartner

Onze klanten zien het belang van onze kennis en advies en passen dit toe in hun bedrijfsvoering. Ze ervaren ons als hun kennispartner bij wie ze altijd terecht kunnen, met een eenvoudig risicovraagstuk, of iets dat om complex maatwerk vraagt. Onze klanten weten: bij Concordia de Keizer word ik goed geholpen.

Hoogste kennisniveau

Wij maken deel uit van een internationaal verzekeringsnetwerk en zijn als kantoor Registermakelaar in Assurantiën: wij voldoen aan het hoogste kennisniveau in verzekeringen. Wij werken met 100 mensen vanuit Rotterdam en 250 mensen in de Benelux

Top