Internationaal

Concordia de Keizer is onderdeel van de Ecclesia Group. Binnen deze groep neemt Concordia de Keizer een onafhankelijke positie in voor de Nederlandse markt.

 

Over Ecclesia Group

De Ecclesia Group is een internationale toonaangevende verzekeringsmakelaar met vestigingen in acht Europese landen met circa 1.550 medewerkers. De groep omvat verschillende gespecialiseerde makelaars en adviesbureaus die maatwerkoplossingen voor – veelal – complexe financiële risico’s bieden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Detmold, Duitsland. In Nederland is Ecclesia Group, naast Concordia de Keizer, ook het moederbedrijf van Gebr. Sluyter, Finance & Insurance, en de zusteronderneming van Concordia de Keizer, Veerhaven Assuradeuren.  Ecclesia Group behoort tot de top 5 van internationale beursmakelaars in Nederland.

naar website

 

 

 

Over Gebr. Sluyter

Gebr. Sluyter helpt sinds 1920 ondernemers en particulieren met advies en bemiddeling als het gaat om financiële risico’s. Met Rotterdam als basis, wereldberoemd vanwege de haven en de logistieke bedrijvigheid, is  Gebr. Sluyter expert in de maritieme sector.

naar website

 

 

 

 

 

Over Finance & Insurance

Finance & Insurance is in 20 jaar uitgegroeid tot de leidende makelaar  in kredietverzekering en werkkapitaal. Met haar team van specialisten richt Finance & Insurance zich op middelgrote, grote en internationale ondernemingen. Finance & Insurance is de Nederlandse vertegenwoordiger van International Credit Brokers Alliance (ICBA), het toonaangevende internationale netwerk op het gebied van kredietverzekering en credit management.

naar website

 

 

 

Over Veerhaven Assuradeuren

Concordia de Keizer heeft een zusteronderneming en haar naam is Veerhaven Assuradeuren. Deze zusteronderneming is een volmachtbedrijf dat optreedt namens verschillende toonaangevende verzekeraars. Veerhaven Assuradeuren kan voor rekening en risico van deze maatschappij(en) verzekeringen accepteren, de polissen daarvoor tekenen en eventuele schade regelen en vergoeden. Als gevolmachtigde kan Veerhaven Assuradeuren samenwerken met verschillende tussenpersonen.

naar website

 

 

 

Top