Internationaal

Concordia de Keizer is onderdeel van de Ecclesia Group. Binnen deze groep neemt Concordia de Keizer een onafhankelijke positie in voor de Nederlandse markt.

 

Over Ecclesia Group

De Ecclesia Group is een internationale toonaangevende verzekeringsmakelaar met vestigingen in zeven Europese landen met meer dan 2000 medewerkers. De groep omvat verschillende gespecialiseerde makelaars en adviesbureaus die maatwerkoplossingen voor – veelal – complexe financiële risico’s bieden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Detmold, Duitsland. In Nederland is Ecclesia Group, naast Concordia de Keizer, ook het moederbedrijf van Gebr. Sluyter, Finance & Insurance, EBC Nederland, Sibbing Advies Groep, Xolv en de zusteronderneming van Concordia de Keizer, Veerhaven Assuradeuren. Ecclesia Group behoort tot de top 5 van internationale beursmakelaars in Nederland.

naar website

 

 

 

Over Gebr. Sluyter

Gebr. Sluyter helpt sinds 1920 ondernemers en particulieren met advies en bemiddeling als het gaat om financiële risico’s. Met Rotterdam als basis, wereldberoemd vanwege de haven en de logistieke bedrijvigheid, is Gebr. Sluyter expert in de maritieme sector.

naar website

 

 

 

 

 

Over Finance & Insurance

Finance & Insurance is in 20 jaar uitgegroeid tot de leidende makelaar  in kredietverzekering en werkkapitaal. Met haar team van specialisten richt Finance & Insurance zich op middelgrote, grote en internationale ondernemingen. Finance & Insurance is de Nederlandse vertegenwoordiger van International Credit Brokers Alliance (ICBA), het toonaangevende internationale netwerk op het gebied van kredietverzekering en credit management.

naar website

 

 

 

Over Veerhaven Assuradeuren

Concordia de Keizer heeft een zusteronderneming en haar naam is Veerhaven Assuradeuren. Deze zusteronderneming is een volmachtbedrijf dat optreedt namens verschillende toonaangevende verzekeraars. Veerhaven Assuradeuren kan voor rekening en risico van deze maatschappij(en) verzekeringen accepteren, de polissen daarvoor tekenen en eventuele schade regelen en vergoeden. Als gevolmachtigde kan Veerhaven Assuradeuren samenwerken met verschillende tussenpersonen.

naar website

 

 

 

Over EBC Nederland

EBC Nederland heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van Employee Benefits en Financial Planning. Met de invulling van duurzame inzetbaarheid, pensioen, zorg, inkomen en vermogen stellen zij hun relaties in staat bewust te kiezen en hun doelen te bereiken. EBC Nederland verbindt de menselijke kant met de financiële en helpt hun relaties te anticiperen op verandering.

 

naar website

Over Sibbing Advies Groep

Sibbing Advies Groep is een financieel adviesbureau, gespecialiseerd in de praktijkbegeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren. Sibbing adviseert onder meer over praktijkvestiging, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen en het pensioen en bemiddelen bij het afsluiten van overeenkomsten met banken en verzekeraars. Daarnaast bieden zij een breed scala van diensten op het gebied van accountancy en fiscaliteiten aan. Vooral onder medisch specialisten, huisartsen, tandartsen en verloskundigen hebben zij door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd.

naar website

Over Xolv

Xolv is een specialist op het gebied van kredietverzekeringen, financieringen en creditmanagement met een focus op middelgrote en internationale ondernemingen. Xolv behoort tot een van de grotere dienstverleners op hun gebied in Nederland. Xolv biedt oplossingen die hun klanten onbezorgd laten ondernemen doordat financiële risico’s afnemen én beschikbaar werkkapitaal toeneemt.

naar website
Top