Salesforce Developer (32-40 uur)

Concordia de Keizer is specialist in risicobeheersing. Wij ontzorgen onze klanten met optimale oplossingen voor elk complex risicovraagstuk. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en hechten waarde aan lange termijn relaties. Het contact met onze klanten is proactief, frequent en intensief.

De medewerkers van Concordia de Keizer hebben passie voor hun vak, behoren tot de top in hun vakgebied en weten snel door te dringen tot de essentie, hoe complex ook. Door nu en in de toekomst te investeren in onze professionals en te focussen op het breed ontwikkelen van specialisaties bieden wij een aantrekkelijke werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

3 kernwaarden
Het is daarom onontbeerlijk dat je je herkent in onze kernwaarden: Betrokken, vooruitstrevend en excellent. Je bent een mensenmens en contactueel vaardig. Je bent proactief en kwaliteitsbewust, bent gedreven. Alleen het beste is goed genoeg. Je hebt de meeste kennis en beste kunde op jouw vakgebied.
Wij zijn onderdeel van Ecclesia Nederland, samen met onze zusterbedrijven EBC, Gebr. Sluyter
en Finance & Insurance. In het totaal zijn wij met ongeveer 200 collega’s.

Onze organisatie is groeiende en om deze groei te verwezenlijken, zijn wij voor onze Business IT afdeling
op zoek naar een Salesforce Developer (32-40 uur).

 

Wat ga je doen?

Het softwarepakket Salesforce is één van onze core programma’s. Daarin worden alle klanten en hun verzekeringen gepresenteerd. Webapplicaties en een aantal andere informatiesystemen zijn aan Salesforce gekoppeld. Je hebt kennis van, en meerdere jaren ervaring in het applicatiebeheer en ontwikkelen op het Salesforce platform.
Bij voorkeur heb je daarnaast ervaring met het koppelen van andere platformen aan Salesforce via webservices en api’s. Office365, ANVA, WordPress, Power BI en Docsys zijn andere belangrijke applicaties binnen ons bedrijf.

Salesforce Developer bij Concordia de Keizer betekent dat je werkt aan automatisering, optimalisatie van processen en training van mensen. Je vertaalt zakelijke vereisten in een solide implementatie en verbeteringen in Salesforce, Pardot en onze Community Cloud C360°.

Je bouwt functionaliteiten zoals nieuwe gebruikersinterfaces en front-ends en optimaliseert workflows. Samen met gebruikers en je directe collega’s uit het Development-team maak je de mooiste dingen om ons bedrijf mooier en beter te maken. En je brengt de mogelijkheden van het Salesforce-platform naar voren en volgt relevante innovaties.

 

 

 

Wie ben jij?

Je bent een leuk teamlid.
Je bent een pro op het gebied van Salesforce.
Je bent taak- en resultaatgericht en je voelt je verantwoordelijk voor ons werk. Je zet een stap extra wanneer een deadline in gevaar komt.
Je bent flexibel en ook stressbestendig.
Je denkt in oplossingen.
Je hebt interesse voor of kennis van webservices, dat is echt een pré.
Je hebt een hands-on mentaliteit.
je bent leergiering en praktisch ingesteld.
Je bent in staat te analyseren wat de mogelijke impact van wijzigingen zal zijn op de continuïteit en performance van diverse programma’s.

Opleiding
• MBO/HBO opleiding, met bij voorkeur IT-achtergrond.
• Salesforce Certified Administrator, eventueel aangevuld
met meerdere Salesforce certificaten.
• Ten aanzien van infrastructuur heb je globale kennis van
het inrichten en beheer van servers, databases,storage,
moderne communicatiemiddelen en netwerkverbindingen.
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Wat vind je bij ons?

Je werkt op de afdeling Business IT, Marketing en Processen, samen met 10 collega’s.
We zijn resultaatgericht en helpen elkaar.
We zijn aan het bouwen en hebben jouw kennis en hulp nodig om het nog beter te doen.
Wat we bedenken gaan we doen.
Wij werken agile en scrummen, je komt in ons development team.
We werken samen met verschillende bureaus, volgens ons een paar van de beste in Nederland.
We werken zelfstandig en we voelen ons verantwoordelijk.
We proberen het beste resultaat te bereiken met de beschikbare resources.
We zijn gedreven en altijd positief.

Het is fijn wanneer je in de omgeving van Rotterdam woont. Je hebt de mogelijkheid om thuis werken, maar deze rol vraagt er ook om dat je vaak in Rotterdam bent.

Wat bieden we jou?

Een super functie in een uitdagende werkomgeving in een leuk development team.
Een goed salaris passend bij opleiding, ervaring en leeftijd.
Een dertiende maand.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een goede pensioenregeling, een woon-werkverkeervergoeding en uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Herken jij jezelf helemaal in wat je zojuist hebt gelezen en heb je interesse in deze functie?
Stuur dan vóór 15 juli a.s. je schriftelijke motivatie en CV aan Patricia van Ginkel (patricia.van.ginkel@concordiadekeizer.nl). Wij nodigen je dan graag uit voor een gesprek.

Heb je vragen over deze functie? Dan kun je terecht bij onze HR Adviseur, Patricia van Ginkel (patricia.van.ginkel@concordiadekeizer.nl, tel. 06 11 08 53 09) of onze Manager Business IT, Marketing en digitale innovatie, Axel Schreijenberg (axel.schreijenberg@concordiadekeizer.nl, tel. 06 22 52 54 48).

Top