WEET WAT ER SPEELT!

Internationaal kansen pakken

Ziet u interessante businesspartners of u ziet u potentie in een nieuwe markt of in een land waar u eerder nog geen zakendeed? Een goede start begint het met stellen van de juiste vragen. Hoe zijn de omstandigheden in het land waar u zaken wilt doen? Hoe staat het met de wet- en regelgeving? Hoe richt ik mijn contracten hierop in? Hoe gaat u leveren aan of ontvangen vanuit dat betreffende land? Hoe veilig is het voor u of uw mensen om af te reizen naar dit land? En niet onbelangrijk: hoe zorgt u dat u betaald krijgt voor uw diensten? Is uw zakenpartner voldoende kredietwaardig?

Optelsom van actuele kennis

Als expert op het gebied van Transport en Logistiek voorzien we u van actuele kennis, analyseren we met zorg elke individuele situatie en bieden we op maat gesneden oplossingen. Zo kunt u voortdurend bewust keuzes maken op elk facet van internationaal zakendoen.

Daarom Concordia de Keizer

  • Wij zijn expert op het gebied van Transport & Logistiek.
  • Wij beschikken over specialistische & actuele kennis over uw sector.
  • Wij helpen u goed en veilig zakendoen op ieder moment en waar ook ter wereld.
  • Wij hebben een uitgebreid netwerk van partners.
  • Wij bieden een uitgebreid aanbod adviezen, consultancy,workshops en informatie

Uw Accountmanager

Paul Speijer Manager Marine

Stuur een e-mail LinkedIn

010 440 26 08

Thema Personeel

Duurzaam inzetbare en tevreden medewerkers

Een goed personeelsbeleid helpt het bedrijfsresultaat verbeteren. En door goed voor uw medewerkers te zorgen, houdt u de juiste mensen aan boord. Daarom werken we een aanpak voor u uit voor aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en duurzame inzetbaarheid van uw mensen. Als werkgever heeft u ook een zorgplicht. Dus zorgen we voor de benodigde plannen voor de veiligheid van uw medewerkers in het buitenland.

Aansprakelijkheid, limieten & verdragen

Alstublieft! Een handig boekje

Aansprakelijkheid, limieten & verdragen. Op zich kunt u alle informatie vinden op internet. Toch leek het ons handig voor de Transport & Logistieke sector om de belangrijkste regels en bepalingen bij elkaar te verzamelen in een boekje. Lekker overzichtelijk. U heeft deze informatie immers wél dagelijks nodig.

VRAAG GRATIS AAN

De oplage is beperkt. Wilt u een exemplaar ontvangen? Dan is dit heel simpel:

KLIK OP DEZE BUTTON

Thema Veiligheid

Veiligheid van uw bedrijf, medewerkers en gegevens

De wereld is het werkgebied van Nederland, wat internationaal zakendoen bijzonder interessant maakt. Nederland is een veilig land. Hierdoor hebben we de neiging om dit voor ons vanzelfsprekende gevoel van veiligheid ‘mee te nemen’ naar andere delen van de wereld. Het is die perceptie die maakt dat we onbewust en onnodig veel risico’s nemen. Wij denken met u mee over de veiligheid van uw mensen, lading en bedrijfsgegevens wereldwijd.

Thema Financieel

Verbetering van het bedrijfsresultaat begint met inzicht

Om beter financieel resultaat te behalen, heeft u inzicht nodig in uw risico’s en de eventuele risicokosten daarvan. Welke kosten kunt u zelf dragen en welke risico’s wilt u afdekken? Wij schrijven een helder verzekeringsprogramma voor u waarmee u gedegen keuzes kunt maken. Daarnaast voeren we kredietchecks uit van uw (toekomstige) zakenpartners en helpen we u het risico van niet betalende debiteuren te verkleinen. Dit geeft een positieve verbetering van uw bedrijfsresultaat.

DE UITKOMST: GOED ZAKENDOEN, WAAR OOK TER WERELD

Commerciële kansen creëren en tegelijkertijd uw bedrijfscontinuïteit zo veilig mogelijk stellen. Daar helpt Concordia de Keizer bij. Met specialistische en actuele kennis, uitgebreide risico-analyses en crisismanagementdiensten die specifiek afgestemd zijn op Transport en Logistiek. Zo heeft u altijd de juiste tools in handen om risico’s in kaart te brengen, daarnaar te handelen en uw kansen te versterken. Zo kunt u goed én veilig zakendoen. Op ieder moment, waar ook ter wereld.

WHITEPAPER PRINSJESDAG

ACTUEEL

15 september 2020

Prinsjesdag 2020: Dit betekent het voor u als werkgever

Op Prinsjesdag heeft het kabinet de financiële plannen voor het komende jaar en de jaren daarna gepresenteerd. Welke maatregelen wil de regering doorvoeren? En hoe raakt dat u als werkgever? En wat betekent het voor uw werknemers? Wij hebben de wijzigingen op het gebied van zorg, inkomen, sociale zekerheid en pensioen voor u verzameld in een whitepaper.

DOWNLOAD

 

 

ACTUEEL & PUBLICATIES

OPTELSOM VAN ACTUELE KENNIS

Als expert op het gebied van Transport en Logistiek voorzien wij u altijd van actuele kennis.

Ga naar onze pagina met actuele artikelen en onze meest recente publicaties.

NAAR ACTUEEL
Top