Nieuws

Uw Team wenst u een fijne vakantie en een veilige reis toe!

De zomervakantie is begonnen en dat betekent voor veel mensen genieten van een welverdiende vakantie in het buitenland. Veel Nederlanders die op vakantie gaan, bereiden zich helaas niet of nauwelijks voor op hun buitenlandse reis.

Vakantie zomer Concordia de Keizer

Ze hebben zich bijvoorbeeld niet laten informeren over de veiligheidssituatie in het land, de benodigde reisdocumenten en vaccinacties of de lokale gebruiken. Dat blijkt uit onderzoek van NBTC-NIPO in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Zeventig procent van de ondervraagden geeft aan zich niet te hebben voorbereid op hun reis.

Voorkom verrassingen

Een goede voorbereiding is een belangrijk onderdeel van de vakantie. Zo voorkomt u dat uw verblijf in het buitenland om de verkeerde redenen onvergetelijk wordt. Het kost tijd maar het is belangrijk dat iedereen die naar het buitenland vertrekt ook gezond en wel weer thuiskomt.

Reisadvies

Met een goed reisadvies kunt u zich beter voorbereiden op veiligheidsrisico’s tijdens uw verblijf in het buitenland. Wij adviseren u altijd het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen. Buitenlandse Zaken vermeldt bijvoorbeeld welke gebieden veilig zijn en naar welke gebieden u niet moet reizen. Klik hier voor een actueel reisadvies over uw bestemming.

Het team van Concordia de Keizer wenst u een fijne vakantie en vooral een veilige reis toe!


Corrina Fassotte
Sr. Adviseur Marketing & Communicatie


Top