Junior schadebehandelaar Brand, Aansprakelijkheid & Overige Varia (40 uur)

Een schade is vaak een impactvolle gebeurtenis voor een klant. Als junior schadebehandelaar stel je alles in het werk om deze zo optimaal mogelijk af te wikkelen. Alleen een meer dan tevreden klant is voor jou goed genoeg. Je bent de adviseur en regisseur voor de klant, verzekeraars en overige betrokken partijen.

Heb jij onlangs een HBO- of WO-opleiding afgerond of ben je een starter met enige werkervaring? En wil je een gave baan in de verzekeringsbranche? Ben jij doelgericht, gedreven en dienstverlenend ingesteld? Wil jij alles uit jezelf en je carrière halen en heb je talentontwikkeling hoog op je lijstje staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij willen jou namelijk alle ins en outs van het vak leren, zodat je in no time aan mooie projecten kunt werken.

 

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie word je door je collega’s opgeleid om uiteindelijk verantwoordelijk te worden voor het zelfstandig behandelen van schademeldingen binnen en buiten de volmachtconstructie. Ook het verhalen van schades voor onze eigen regresservice behoort tot jouw takenpakket.
Je bent adviseur en regisseur voor de klant, verzekeraars en overige betrokken (tegen)partijen en bewaakt de voortgang van het dossier. Je onderzoekt de schadeclaim teneinde dekking te beoordelen en schakelt indien nodig een externe deskundige in. Je onderzoekt en verdiept je in de belangen, wensen en behoeften van de klant (door vragen te stellen, door te vragen en te luisteren) en je laat zien vanuit dit perspectief te handelen en te adviseren. Het werk vraagt veel accuratesse en er wordt gewerkt onder tijdsdruk. Je hebt de ambitie om je als professional te verdiepen en te verbreden in het vakgebied, om daarmee een waardevolle bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

Wie ben jij?

Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt al enige werkervaring opgedaan. Van nature ben jij een gedreven en enthousiast persoon. Je hebt een hands-on mentaliteit en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en het nodige aanpassingsvermogen en je kunt goed in teamverband werken. Je hebt een proactieve en resultaatgerichte instelling en je hecht waarde aan klantgericht en kwaliteitsgericht werken. Je beschikt over een sterk analytisch denkvermogen en hebt commercieel inzicht.

Opleiding, kennis en ervaring
 • Minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau

Wat vind je bij ons?

 • Je werkt op de afdeling Schade met negen andere collega’s.
 • We zijn resultaatgericht en helpen elkaar.
 • We zijn aan het bouwen aan onze afdeling en dienstverlening en hebben jouw kennis en hulp nodig om het nog beter te doen.
 • We werken zelfstandig en we voelen ons verantwoordelijk.
 • We proberen het beste resultaat te bereiken met de beschikbare resources.
 • We zijn gedreven en altijd positief

Wat bieden we jou?

 • Een leuke functie in een uitdagende werkomgeving
 • Een goed salaris passend bij opleiding, ervaring en leeftijd
 • Een dertiende maand
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een goede pensioenregeling, een woon-werkverkeervergoeding en uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Herken jij jezelf helemaal in wat je zojuist hebt gelezen en heb je interesse in deze functie?

Stuur dan vóór 6 januari 2020 je schriftelijke motivatie en CV aan Patricia van Ginkel (patricia.van.ginkel@concordiadekeizer.nl). Wij nodigen je dan graag uit voor een gesprek.

 

Heb je vragen over deze functie? Dan kun je terecht bij onze HR Adviseur, Patricia van Ginkel (patricia.van.ginkel@concordiadekeizer.nl, telefoonnummer 06 11 08 53 09) of onze Manager Schade, Franklin Brouwer (franklin.brouwer@concordiadekeizer.nl, telefoonnummer
06 46 72 14 24).

Top