Nieuws

Zien wij u volgende week bij het NDD Congres 2019?

Volgende week op woensdag 13 november is het zover: dan vindt de Nationale Distributiedag (NDD) van Nederland Distributieland (NDL) plaats in Twente.

Tijdens dit event geven allerlei sprekers hun visie op de ontwikkelingen en kansen in de wereld en de impact van deze ontwikkelingen op de Nederlandse logistieke sector. De logistieke sector is een van onze specialismen. Daarom zijn wij trotste sponsor van dit event. Ook verzorgen wij de workshop ‘Internationaal zakendoen: een goede voorbereiding is het halve werk’

Actief bijdragen aan kennisplatform

Harold Nijkamp, Industry Director Transport & Logistiek van Concordia de Keizer, legt uit waarom. “Het regisseren van de logistieke keten is werk voor specialisten. Zo ook het managen van de risico’s die daar bij horen. Concordia de Keizer draagt bij aan het kennisplatform dat NDL is voor de logistieke sector. Onze specialisten zijn als geen ander in staat om vragen van organisaties in deze sector te beantwoorden en oplossingen te bieden op het gebied van risicomanagement en employee benefits.”

Onze workshop

De wereld is het werkgebied van Nederland, wat internationaal zakendoen bijzonder interessant maakt. Hoe meer activiteiten uw organisatie heeft in het buitenland, hoe groter de kans dat er een keer iets mis gaat. Als werkgever heeft u de zorgplicht om er alles aan te doen om uw werknemers veilig naar het buitenland te sturen en veilig terug te laten keren. Hoe pakt u dit aan?

Onderneemt u internationaal, dan komen daar ook allerlei risico’s voor uw bedrijf bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende risico’s: een nieuwe overheidsmaatregel of een handelsboycot, valutaschommelingen die negatief voor u uitvallen, het risico van non-betaling en non-levering. Hoe bepaalt u de meest geschikte manier om uw bedrijfsrisico’s af te dekken?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onze specialisten Paul Speijer (Manager Marine) en Wouter de Jonge (directeur Finance & Insurance ) leggen u tijdens onze workshop uit hoe u vooraf de risico’s voor uw werknemer én uw organisatie in kaart brengt.

Zien wij u volgende week?

Meer Transport & Logistiek
Corrina Fassotte
Sr. Adviseur Marketing & Communicatie


Top